Biomimicry Business Change Manager

De organisatie van de toekomst heeft het vermogen om dynamisch en organisch te veranderen. Biomimicry helpt u op deze manier te veranderen. Als Biomimicry Change Expert kunt u omgaan met diversiteit in veranderende omgevingen, optimaliseert u in plaats van maximaliseren, creëert u veerkracht in uw organisatie, is het creëren van toegevoegde waarde het uitgangspunt, herkent u het integrale systeemdenken en helpt u uw organisatie bij het maken van deze omslag. 

Inhoud

In deze 6-daagse opleiding leert u hoe de natuur u kan helpen bij het efficiënter en effectiever vormgeven van veranderingen. Ook krijgt u inzicht in veranderkunde via biomimicry processen, modellen en technieken.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is voor mensen die leiding (gaan) geven aan veranderprocessen.

U bent bereid nieuwe inzichten te absorberen en eigen ervaringen te delen. Verder wilt u zich verdiepen in natuurlijke verschijnselen, organisch veranderen, integraal systeemdenken, modern leiderschap en communicatietechnieken.

Waarom biomimicry?

Strategische, operationele en innovatiegedreven veranderingen gebaseerd op biomimicry hebben een hoge bewezen succesfactor tot wel 30%. Tijdens de opleiding leert u hoe de natuur u kan helpen bij het effectiever vormgeven van veranderingen.

Hoe kunt u de veranderingen in uw organisatie op een natuurlijke manier sturen/begeleiden? Bekijk de brochure voor meer informatie. 

Dagindeling 

Onderwerpen voor de 6 dagen*:

28 september 2021:

Introductie biomimicry en verandermanagement.

12 oktober 2021:

Organisatieveranderingen.

26 oktober 2021:
Samenwerkingsverbanden.

9 november 2021:

Gedragsaspecten.

23 november 2021:

Ontwerpen veranderproces en transformatiemanagement.

7 december 2021:

Praktijkdag – klimaatgame spelen.

*Data 2022: start maart 

 

Tijdsduur en belasting 

De totale doorlooptijd van deze opleiding is 3 maanden met 6 opleidingsdagen. De voorbereidingen en opdrachten vragen om een gemiddelde inspanning van 3 uur per week. 

Kosten voor deelname 

Biomimicry Centre verzorgt vanaf 9 maart 2021 de opleiding Biomimicry Business Change Manager. U betaalt voor de opleiding € 4.599,- excl. BTW. Dit is inclusief trainingsmateriaal, certificeringskosten, gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid luncharrangement. 

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek


Telefoon

+31 (0)26 213 65 50