Masterclass Verandermanagement

Biomimicry Centre verzorgt vanaf april 2021 de:

Masterclass Verandermanagement
Powered by
Nature (VMPN, 16 PE-punten)

Natuurlijk veranderen  in 2 masterclasses op basis van natuurlijke modellen en technieken

Masterclass Verandermanagement Biomimicry Centre
Een 2-tal masterclasses over verandermanagement met als basis biomimicry; de leer van de natuur.
Hoe kunt u de veranderingen in organisaties op een natuurlijke manier sturen/begeleiden?
Strategische, operationele en innovatiegedreven veranderingen hebben bewezen een hogere succesfactor te hebben indien biomimicry wordt toegepast.

Inhoud

De masterclass Verandermanagement bestaat uit het eigen maken van oude en nieuwe verandertechnieken.  Elke masterclass wordt afgesloten met een praktijkbusinesscase waarin u de opgedane inzichten kunt toepassen.
De bijeenkomsten zijn inclusief lunch zodat u, tijdens het nuttigen van een versnapering, op een ontspannen manier met elkaar in contact kunt komen.

Opbouw en tijdsduur

De totale doorlooptijd van deze masterclass is 2 blokken van 8 uur.
De stof wordt u aangereikt door ervaren docenten die zelf de materie toepassen in de praktijk.

PE-punten

16 PE-punten biomimicryDeze cursus komt in aanmerking voor 8 PE-punten per masterclass. Als u iedere masterclass aanwezig bent, ontvangt u 16 PE-punten.

Voor wie

De masterclass Verandermanagement is bedoeld voor mensen die inzicht willen krijgen in veranderingsprocessen en organisch veranderen als techniek willen leren kennen. U krijgt nieuwe inzichten op het gebied van natuurlijk organiseren en structureren.
Verder krijgt u inzichten in hoe de natuur verandert en handvatten voor hoe u deze technieken in uw organisatie kunt toepassen.

Heeft u behoefte aan andere inzichten op het gebied van change management? Wilt de de nieuwste technieken leren en de technieken uit de jaren ’80 en ’90 integreren? Volg dan de masterclass Verandermanagement Powered by Nature!

Data en locatie

Deze masterclasses worden vanaf 3 juli  2020 gegeven in ons koetshuis aan de rand van het bos in Oosterbeek.
Elke masterclass start om 09.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

De onderwerpen van de masterclasses zijn;

  • 3 juli 2020: Organisch veranderen (5E-model), de organisatie van de toekomst en verandertypologieën
  • 17 juli 2020: Weerstand (U-theorie), communicatiemethoden en transitiemanagement

Prijs

U betaalt voor de opleiding € 1.995,- (exclusief btw).
Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal en arrangementskosten.

Inschrijven masterclass

Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van trainingsmateriaal. Dit bedraagt  € 120,- (exclusief btw) en is inbegrepen bij de totaalprijs.
Het trainingsmateriaal bevat de volgende literatuur: “Biomimicry: Innovation Inspired by Nature” geschreven door Janine M. Benyus, “Het beest in uw organisatie” geschreven door Els Martijn en “The Nature of Business: Redesigning for Resilience” geschreven door Giles Hutchins.
Daarnaast bevat het pakket specifiek materiaal dat in deze training wordt gebruikt. Het betreft vereiste materialen zoals een syllabus en hand-outs. Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee/fris en versnaperingen betaalt u totaal € 245,00 (exclusief btw), tevens inbegrepen bij de totaalprijs.