Masterclass Manager of the Future

Biomimicry Centre verzorgt vanaf 2 juni 2020 de:

Masterclass Manager of the Future (MotF, 16 PE-punten)

In 2 masterclasses een toekomstbestendige organisatie opbouwen op basis van natuurlijke modellen en technieken

Masterclass manager of the Future Biomimicry CentreEen 2-tal masterclasses over de rol van de manager in een toekomstbestendige organisatie.  Door toepassing van biomimicry; de leer van de natuur, leert u snel uzelf te ontwikkelen. Daarnaast worden in de masterclasses verschillende praktijkvoorbeelden behandeld. Hoe kunt u uw leiderschap verbeteren om organisaties klaar te kunnen stomen voor de toekomst? Medewerkers veranderen, technologische veranderingen volgen elkaar snel op en banen verdwijnen en komen. Hoe kunt u met uw medewerkers de juiste weg vinden en volgen?

Inhoud

De masterclass Manager of the Future bestaat uit het doorgronden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gedrag, techniek en sustainability. Elke masterclass wordt afgesloten met een praktijk business case waarin u de opgedane inzichten kunt toepassen.
De bijeenkomsten zijn inclusief lunch zodat u, tijdens het nuttigen van een versnapering, op een ontspannen manier met elkaar in contact kunt komen.

Opbouw en duur

De totale doorlooptijd van deze masterclass is 2 blokken van 8 uur. De stof wordt u aangereikt door ervaren docenten die zelf de materie toepassen in de praktijk.

PE-punten

16 PE-punten biomimicryDeze cursus komt in aanmerking voor 8 PE-punten per masterclass. Als u iedere masterclass aanwezig bent, ontvangt u 16 PE-punten.

Voor wie

De masterclass Manager of the Future is bedoeld voor managers en leidinggevenden die inzicht willen krijgen in hun rol in de toekomst. Hoe stuurt u medewerkers aan en welke trends zijn belangrijk zijn om te volgen? U krijgt nieuwe inzichten op het gebied van gedrag, technologische ontwikkelingen, duurzaamheid, innovatie en veranderkunde.

Heeft u behoefte aan het vergroten van uw kennis op het gebied van technologie en verandermanagement? Wilt u weten hoe sustainability uw organisatie kan helpen om nog effectiever te worden? Volg dan de masterclass Manager of the Future!

Data en locatie

Deze masterclasses worden vanaf 5 juni 2020 gegeven in ons koetshuis aan de rand van het bos in Oosterbeek.
Elke masterclass start om 09.00 uur en eindigt op 16.30 uur.

De onderwerpen van de masterclasses zijn:

  • 2 juni 2020: Profiel Manager of the Future en organisatieontwikkelingen en structuren
  • 16 juni 2020: Trends en ontwikkelingen (Blockchain, AI, VR/AR, IoT) en transitiemanagement en gedrag

Prijs

U betaalt voor de opleiding € 1.995,- (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal en arrangementskosten.

Inschrijven masterclass

Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van trainingsmateriaal. Dit bedraagt  € 120,- (exclusief btw) en is inbegrepen bij de totaalprijs.
Het trainingsmateriaal bevat de volgende literatuur: “Biomimicry: Innovation Inspired by Nature” geschreven door Janine M. Benyus en “Het beest in uw organisatie” en “Firm of the Future 3.8” geschreven door Els Martijn.
Daarnaast bevat het pakket specifiek materiaal dat in deze training wordt gebruikt. Het betreft vereiste materialen zoals een syllabus en hand-outs. Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee/fris en versnaperingen betaalt u totaal € 245,00 (exclusief btw), tevens inbegrepen bij de totaalprijs.