Masterclass Tech & Trends

Biomimicry Centre verzorgt vanaf 24 september 2020 de:

Masterclass Tech & Trends: de Toekomst start Nu  (TTTN, 16 PE-punten)

De (technologische) ontwikkelingen gaan snel; in 2 masterclasses nemen wij u mee naar de toekomst

Masterclass Tech & Trends Biomimicry CentreEen 2-tal masterclasses over (technologische) ontwikkelingen en trends. Blockchain, artificial intelligence, drones, allemaal technieken die de economie gaan veranderen. Welke ontwikkelingen moet u volgen en welke trends kunnen we verwachten? De technologie brengt u ongekende mogelijkheden, maar wat heeft zin? Waar zit uw klant op te wachten en waarmee kunnen u en uw medewerkers waarde creëren nu en in de toekomst?

Inhoud

De masterclass Tech & Trends : de Toekomst start Nu bestaat uit het doorgronden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van techniek, trends en procesoptimalisaties. Elke masterclass wordt afgesloten met een praktijk business case waarin u de opgedane inzichten kunt toepassen.
De bijeenkomsten zijn inclusief lunch zodat u, tijdens het nuttigen van een versnapering, op een ontspannen manier met elkaar in contact kunt komen.

Opbouw en duur

De totale doorlooptijd van deze masterclass is 2 blokken van 8 uur. De stof wordt u aangereikt door ervaren docenten die zelf de materie toepassen in de praktijk.

PE-punten

16 PE-punten biomimicryDeze cursus komt in aanmerking voor 8 PE-punten per masterclass. Als u iedere masterclass aanwezig bent, ontvangt u 16 PE-punten.

Voor wie

De masterclass Tech & Trends: de Toekomst start Nu is bedoeld voor managers en leidinggevenden die inzicht willen krijgen in de trends en technische ontwikkelingen van nu en in de toekomst. U krijgt nieuwe inzichten op het gebied van technische mogelijkheden, disruptieve ontwikkelingen en moderne werkwijzen.

Heeft u behoefte aan het vergroten van uw kennis op het gebied van techniek, trends en mogelijke toekomstbeelden? Wilt u meedenken over de toekomst van de economie en de impact daarvan op de maatschappij? Volg dan de masterclass Tech & Trends: de Toekomst start Nu!

Data en locatie

Deze masterclasses worden vanaf 10 september 2020 gegeven in ons koetshuis aan de rand van het bos in Oosterbeek.
Elke masterclass start om 09.00 uur en eindigt om  16.30 uur.

De onderwerpen van de masterclasses zijn:

  • 24 september 2020: The Future, blockchain, artificial intelligence en machine learning
  • 8 oktober 2020: Agile en scrum, drones en 3D-printen

Prijs

U betaalt voor de opleiding € 1.995,- (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal en arrangementskosten.

Inschrijven masterclass

Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van trainingsmateriaal. Dit bedraagt  € 120,- (exclusief btw) en is inbegrepen bij de totaalprijs.
Het trainingsmateriaal bevat de volgende literatuur: “Biomimicry: Innovation Inspired by Nature” geschreven door Janine M. Benyus, “Firm of the Future 3.8” geschreven door Els Martijn en “Swarm Intelligence: From Natural to Artificial Systems” geschreven door Eric Bonabeau.
Daarnaast bevat het pakket specifiek materiaal dat in deze training wordt gebruikt. Het betreft vereiste materialen zoals een syllabus en hand-outs. Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee/fris en versnaperingen betaalt u totaal € 245,00 (exclusief btw), tevens inbegrepen bij de totaalprijs.