Over ons

Bij Biomimicry Centre dragen wij onze kennis uit van biomimicry, de leer van de natuurwetenschappen. Dit doen wij in samenwerking met vele Biomimicry Experts. Vele jaren geven wij al opleidingen en proberen wij het zakenleven te interesseren voor de natuurlijke oplossingen.

Wie zijn wij?

Direct verbonden aan Biomimicry Centre zijn:

Els Martijn Biomimicry CentreEls Martijn, Biomimicry Expert en docent

Ik heb meer dan twintig jaar ervaring als bestuurder, leidinggevende en project- en programmamanager bij veranderingstrajecten en sustainablility vraagstukken, onder meer bij SVB, ProRail, ziekenhuizen, zbo’s, energiebedrijven en fabrikanten. Van oorsprong financieel geschoold, ben ik nu een generalist, wat tot uitdrukking komt in mijn werk als strategisch verandermanager en sustainability expert. Sinds 2011 beoefen ik biomimicry. Ik ben fiscalist, accountant, heb een MBA en ben in 2006 afgestudeerd als Master Change Management aan de VU te Amsterdam. Toegepaste biologie, scheikunde en natuurkunde zijn mijn passie. Als auteur heb ik twee managementboeken geschreven over verandermanagement en de organisatie van de toekomst. Regelmatig ben ik spreker en geef ik workshops als visionair op het gebied van duurzaamheid en organisatiekunde. Daarnaast ben ik als vrijwilliger gids bij Burgers’ Zoo.
U kunt mij bereiken via els.martijn@biomimicry-centre.com of telefonisch op +31 (0)6 117 928 92.

Marije Groen in 't Wout Biomimicry CentreMarije Groen in ’t Wout, Biomimicry Expert en docent

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als financial besloot ik in 2016 mijn baan op te zeggen om mijn nieuwe ambities als verandermanager en coach te realiseren. Als Finance Manager en MT-lid heb ik (naast alle financiële kennis) veel ervaring opgedaan op het gebied van strategisch veranderen, inspirerend & coachend leiderschap en procesverbeteringen. Nu ben ik werkzaam als strategisch verandermanager en coach. In mijn werk hanteer ik de biomimicry technieken. Ik geloof heel erg in organisch veranderen waarbij de mens centraal staat, een verandering kan namelijk alleen maar gerealiseerd worden als wij als mensen deze accepteren. Als je mensen in hun waarde laat, echt naar ze luistert en begrip toont, ontstaat er wederzijds vertrouwen en kunnen er gezamenlijk mooie doelen behaald worden. Samenwerken richting een bepaald doel is voor mij belangrijk tijdens een verander- of coachingstraject. De reis is vooraf nog niet bepaald, maar het doel wel.
U kunt mij bereiken via m.groenintwout@biomimicry-centre.com of telefonisch op +31 (0)6 110 974 28.

 

Daarnaast werken wij nog met vele Biomimicry Experts die actief zijn als trainer en/of docent.